Szerdáig maradhat a közlekedési káosz a fővárosban - 2017.11.27
Hallgassa meg
Hallgassa meg
Szerdáig a külföldi delegációk közlekedése miatt több helyen forgalom-korlátozást vezetnek be a fővárosban – mondta a Klubrádiónak a BKK Info közlekedési információs munkatársa. Irimiás Alíz közölte: érdemes a kötött pályás járatokat igénybe venni, és a szokásosnál korábban útnak indulni. Arról is beszámolt, hogy a delegációk által érintett BKK-járatokat is megállítják, ezért egyes időszakokban leáll az M1-es metró közlekedése, valamint több villamos- és autóbuszjárat forgalma is módosul.
AKADÁLYTÉRKÉP - Merre menjek, merre ne menjek? (útfelújítások, út- és sávlezárások, metróépítés) - Klubradio.hu


Geospace.hu - legyen Neked is térképed!
A BKK járatai is használhatatlanok voltak ma délelőtt – így látja a Közlekedő Tömeg Egyesület alelnöke. Kelemen Tamás megjegyezte: az természetes, hogy a jelentős fővárosi út lezárások miatt a forgalom nem tud a megszokott módon haladni, és azt is helyesen javasolták, hogy az utazók inkább a közösségi közlekedést használják, viszont több, a forgalmat segítő rendőrre lett volna szükség, és forgalomirányítói szempontból is lehetett volna jobban kezelni a helyzetet. A szakember szerint ebben az esetben indokolt volna kártérítést fizetni az utasoknak, mert lett volna lehetőség úgy beavatkozni a rendszerbe, hogy jóval kisebb fennakadások legyenek.


(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Böcskei Balázs
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »