Hintabaleset: Életveszélyes állapotban van az egyik sérült - 2017.09.03
Életveszélyes állapotban van a várpalotai hintabaleset egyik sérültje. A 18 éves fiú koponya- és agysérülést szenvedett, intenzív osztályon ápolják – közölte a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója. Oláh Attila elmondta, hogy a fiút még szombat este megműtötték.
Várpalotán tegnap este, működés közben esett szét a nyolcszemélyes hidraulikus szerkezet. Négy embert vittek kórházba, egy gyermeket térdsérüléssel kezelnek Veszprémben, de állapota stabil. A másik két sérült ambuláns ellátás után elhagyhatta a kórházat. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.
Közben megszólalt az ügyben a várpalotai polgármester, aki az önkormányzat nevében mihamarabbi gyógyulást kívánt a sérülteknek. Campanari-Talabér Márta (Fidesz-KDNP) polgármester a közleményében azt írta, hogy "az első vizsgálatok alapján a Thury-Vár Nonprofit Kft. által szervezett rendezvényen felállított körhinta működtetője minden szükséges engedéllyel rendelkezett". Hozzátette, hogy az önkormányzat együttműködik a hintabaleset kivizsgálása során a hatóságokkal, a jövő héten pedig belső, részletes vizsgálat során áttekintik a rendezvénnyel kapcsolatos szerződéseket.
(MTI)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kálmán László - Nádasdy Ádám
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »