Reklamált a petárdák miatt, agyonlőttek egy magyar férfit a Fülöp-szigeteken - 2017.01.02
Helyi idő szerint vasárnap hajnalban lelőttek egy magyar férfit a Fülöp-szigeteki Pavia településen. A 37 éves Melczer Dánielt az ABS-CBN hírportál szerint a szomszédja lőtte le, miután Melczerrel összevesztek azon, hogy a szomszéd nem hagyta abba a petárdázást.
Melczer helyi idő szerint hajnali fél 1 körül szólt a lakópark biztonsági őrének, hogy zavarja a szomszéd, Lucindo Lim petárdázása. Az őr ki is jött és rá is szólt a szomszédra. Később viszont az őr egy sikoltást hallott, és amikor visszament a házhoz, a szomszédot egy 45-ös kaliberű pisztollyal a kezében találta, amit el is kobzott. 

Melczer holtteste csak később került elő, amikor szintén magyar menyasszonya arra ébredt, hogy a vőlegénye nincs mellette a szobában. Ekkor találta meg a férfi holttestét. A kiérkező rendőröknek a szomszéd beismerte, hogy lelőtte a magyar férfit, aki előtte állítása szerint úgy kijött a sodrából a petárdázás miatt, hogy megrugdosta őt. 

A rendőrség a gyilkosság mellett azt is vizsgálta, hogy a biztonsági őr miért nem szólt rögtön, amikor elkobzott egy pisztolyt Limtől.

Az áldozat és párja már két éve élnek a Fülöp-szigeteken, ahol Iloilo városban egy éttermet üzemeltetnek.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szentpéteri Nagy Richard
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »