MÁV ÁBE: vesztegetés miatt nyomoznak - 2008.04.15
Már vesztegetés gyanúja miatt is nyomoz a rendőrség a MÁV Általános Biztosító Egyesület őrizetben lévő elnöke ellen. Kiss Bálintot pénteken kórházba vitték, de közben több órára eltűnt a vámnyomozók elől. Kihallgatásán lett rosszul, mentőt hívtak hozzá, de a roham kocsi nem abba a kórházba vitte, amelyet a mentősök a nyomozóknak mondtak. A vámosok egy ideig követték a mentőt, aztán szem elől tévesztették.

border=0
border=0 border=0
A biztosítót érintő botrány kirobbanása óta a MÁV naponta ad ki közleményt arról, hogy a vasúttársaságnak nincs köze a nevét viselő biztosítóhoz. A névhasználat miatt a MÁV pert indított a biztosító ellen.

A MÁV Biztosító Egyesület milliárdos sikkasztással és pénzmosással gyanúsított, őrizetben lévő elnöke azért tudott eltűnni, mert a mentőbe nem ült be mellé nyomozó és bilincs sem volt rajta. A rendőrök azt feltételezik, hogy Kiss Bálintot nem véletlenül vitte a mentő másik kórházba, mint amelyiket a rohamkocsi személyzete a vámosoknak mondott.

A mentősök szerint a központi ágynyilvántartó utasítására vitték máshova MÁV Biztosító Egyesület őrizetben lévő elnökét.

(Híradó)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Papp Réka Kinga
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Egy ködös, holdtalan éjjel sötét kaftánba bújtatott, borostás férfiak gyülekeztek egy csatornafedél fölött, valahol az amerikai nagykövetség melletti utcában »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »