MÁV ÁBE: vesztegetés miatt nyomoznak - 2008.04.15
Már vesztegetés gyanúja miatt is nyomoz a rendőrség a MÁV Általános Biztosító Egyesület őrizetben lévő elnöke ellen. Kiss Bálintot pénteken kórházba vitték, de közben több órára eltűnt a vámnyomozók elől. Kihallgatásán lett rosszul, mentőt hívtak hozzá, de a roham kocsi nem abba a kórházba vitte, amelyet a mentősök a nyomozóknak mondtak. A vámosok egy ideig követték a mentőt, aztán szem elől tévesztették.

border=0
border=0 border=0
A biztosítót érintő botrány kirobbanása óta a MÁV naponta ad ki közleményt arról, hogy a vasúttársaságnak nincs köze a nevét viselő biztosítóhoz. A névhasználat miatt a MÁV pert indított a biztosító ellen.

A MÁV Biztosító Egyesület milliárdos sikkasztással és pénzmosással gyanúsított, őrizetben lévő elnöke azért tudott eltűnni, mert a mentőbe nem ült be mellé nyomozó és bilincs sem volt rajta. A rendőrök azt feltételezik, hogy Kiss Bálintot nem véletlenül vitte a mentő másik kórházba, mint amelyiket a rohamkocsi személyzete a vámosoknak mondott.

A mentősök szerint a központi ágynyilvántartó utasítására vitték máshova MÁV Biztosító Egyesület őrizetben lévő elnökét.

(Híradó)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
M. Dénes Tamás
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »