Nemzetközi pályázaton választják ki a BKV-vezér utódját - 2008.03.11
Hallgassa meg
Közös megegyezéssel távozik a BKV éléről Antal Attila, utódját nemzetközi pályázat révén választják ki – nyilatkozta a Klubrádiónak a főpolgármester. A vezérigazgató még a hétvégén kérte felmentését megromlott egészségi állapotára hivatkozva.

border=0
border=0 border=0
Demszky Gábor azt mondta: a közlekedési vállalat vitatott használtbusz-beszerzési tervei és a szintén vitatott 3 milliárd forintos tanácsadói szerződések miatt Antal Attila nem maradhatott székében.

A fővárosi közgyűlés este nem tárgyalta azt az MDF-es javaslatot, hogy nevezzenek ki önkormányzati biztost a közlekedési vállalathoz. Demszky Gábor közölte: ennek jogszabályi feltételei sem adottak.


Demszky Gábor a főváros tegnap este elfogadott költségvetéséről is beszélt. Mint elmondta, az 515 milliárd forintos büdzséből több mint 50 százalékot fordítanak működésre, kb. 46 %-ot fejlesztésre. A büdzsét a minimálisan szükséges számú kormánypárti vokssal fogadta el a testület, hosszas koalíciós vita után. Az MSZP-frakció korábban a kórházholding jóváhagyásához kötötte a költségvetés megszavazását, az SZDSZ előbbire nem volt hajlandó.

 

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szegő János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »