Meghallgatásra várja a főváros a BKV-vezért - 2008.02.19
Meg kívánja hallgatni a Fővárosi Közgyűlés Gazdasági Bizottsága a BKV vezérigazgatóját - erről ellenzéki indítványra, egyhangú szavazással döntött kedden délután a testület azután, hogy megismerték a meghiúsult BKV-buszbeszerzési tender körülményeit vizsgáló felügyelőbizottsági jelentést.
border=0
border=0 border=0

Ellenzéki és SZDSZ-es szavazatokkal, a szocialisták ellenében elfogadta a gazdasági bizottság a szabad demokrata Dancs Gábor azon javaslatát, hogy kérjék fel a BKV menedzsmentjét egy visszafogottabb, konzervatívabb kommunikációs stratégiára. A BKV kommunikációjának bírálatát Bagdy Gábor vetette fel. A BKV kommunikációs vezérigazgató-helyettesére utalva a politikus hangsúlyozta, hogy elfogadhatatlannak tartja a cég alkalmazottjának azon megnyilvánulását, miszerint "szakmai alapokat nélkülöző támadások érték a vezérigazgató urat és családját".

Somlyódy Csaba bizottsági elnök sem tartotta szerencsésnek a BKV kommunikációs vezérigazgató-helyettesének kijelentését. A szocialista politikus szerint azonban hibát követne el az önkormányzat, ha a gazdasági bizottság közvetlenül beavatkozna ebbe az ügybe. Így ugyanis gyakorlatilag átvállalná az önkormányzat amenedzsmenttől annak a felelősségét - jegyezte meg.

Antal Attilát, a BKV vezérigazgatóját hétfőre virradóra szállították kórházba szívinfarktus gyanújával.

(MTI/Klubrádió) 

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Pályi Márk
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »