Már jár az elővárosi vonatok többsége - 2008.01.02
Ismét jár az főváros környéki elővárosi vonatok többsége azt követően, hogy a havazás és a fagy okozta váltóállítási problémák miatt számos járat nem közlekedett a nap folyamán - tájékoztatta a vasúttársaság szóvivője szerdán az MTI-t.

border=0
border=0 border=0
Az elővárosi vasúti közlekedés, amennyiben az időjárás nem romlik, csütörtök reggeltől tér vissza a normális kerékvágásba, akkortól az eredeti menetrend szerint járnak majd a vonatok - közölte Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivője. Addig az utasoknak kisebb nagyobb késésekkel és járatkimaradásokkal kell számolniuk - tette hozzá.

A Fidesz szóvivője korábban közölte, hogy a kialakult helyzet miatt azonnali vizsgálatot követel a kormánytól, míg a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület arra kéri a gazdasági és közlekedési minisztert, hogy "tegyen rendet az államvasútnál és nevezze meg a felelősöket", amiért szerdán nem közlekedtek a budapesti elővárosi vonatok.

(MTI)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szentpéteri Nagy Richard
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »