Ha kell, bírosághoz fordul a BKV - 2007.09.04
A BKV vezetése közleményben tudatja: „elfogadhatatlannak tartja, hogy a lemondott szakszervezeti vezetők továbbra is szítják az ellentéteket, lázítják a cég dolgozóit és a médiában valótlanságokat állítanak”. A közlekedési társaság szerint a megbízatásukat önként feladó szakszervezeti vezetők megpróbálnak pártpolitikai viszályt szítani, egy szakmai alapokon nyugvó bérmegállapodás terhére.
border=0
border=0 border=0
A BKV hangsúlyozza: mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, ez azonban nem jelenti azt, hogy valótlan tartalmú, a társaság jó hírnevét sértő állításokat közöljön. A BKV ezért - amennyiben rákényszerül - kénytelen megtenni a szükséges jogi lépéseket azokkal szemben, akik megsértik a cég jó hírnevét és a társaság dolgozóinak, munkavállalóinak becsületét - írták.
A BKV-nál a nemrég kötött bérmegállapodás után lemondott posztjáról Nemes Gábor, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) alelnöke és Bartha Pál, a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezetei Szövetsége (TDFSZSZ) elnökhelyettese is, mert nem értettek egyet a BKV-val kötött bérmegállapodással.

MTI
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
M. Dénes Tamás
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »