Vitézy: az M7 felújítás dugót okoz Budapesten is - 2007.08.15
„Nincs tudomásom róla, hogy az M7-es jövő hetén kezdődő felújítása kapcsán – egyeztetési célból - megkeresték volna Budapestet - mondta a Klubrádió Kontra című műsorában Dancs Gábor. A főváros közösségi közlekedési tanácsnoka azt mondta, emiatt csak magánemberként tud állást foglalni, és szerinte célszerű lett volna az egyeztetés, de azt általában az önkormányzatok és az államigazgatás közötti kollegiális kapcsolatok hiánya akadályozza.
border=0
border=0 border=0
Ugyanitt Vitézy Dávid, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület munkacsoportjának vezetője ezt kifejezetten sajnálatosnak nevezte, utalva arra, hogy az autópálya kezelő honlapján már január óta olvasható, hogy az M7-esnek ezt a szakaszát – ebben az időszakban felújítás miatt lezárják. Vitézy Dávid szerint ennek visszatorlasztó hatása el fogja érni a budapesti kivezető szakaszt is, és felhívta a figyelmet, hogy azon a közútszakaszon közlekedik Budapesten egy óra alatt a legtöbb autóbusz, Szerinte a fővárosnak tudnia kellett volna erről, és például egy ideiglenes buszsáv felfestésével felkészülhetett volna a várható kritikus helyzetre.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szunyogh Szabolcs
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »