Budapest: marad a közlekedési káosz - 2007.08.10
Nem lehet a 4-es metró beruházás csúszásához időzítve kitolni az útfelújításokat a fővárosban, mert különálló projektekről van szó – mondta a Klubrádió Kontra című műsorában a főváros közösségi közlekedési tanácsnoka, az utóbbi napokban tapasztalt budapesti közlekedési káosz kapcsán.
border=0
border=0 border=0
Dancs Gábor példaként a 100 százalék feletti leterheltséggel küzdő Hungária körútról azt mondta: az M0-ás körgyűrű elkészültéig egyszerűen nem lehet a közlekedési lámpák átprogramozásával javítani a helyzeten.
A közlekedési tanácsnok szerint, amíg nem választják a jelenleginél sokkal többen a tömegközlekedést, nem lesz pozitív változás.
Ugyanitt Vitézy Dávid, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület közlekedésfejlesztési munkacsoportjának vezetője azt mondta: nem várható el a szokásváltás a fővárosiaktól, amíg a BKV-járatok ugyanúgy a dugókban várakoznak, mint az autók.
A felújítások és lezárások miatt szerinte elképesztő viszonyok lesznek ősszel és télen a fővárosban. Úgy látja, ha a főváros nem tud előnyt biztosítani a tömegkezlekédesi járműveknek, például buszsávokkal, akkor egészen egyszerűen nem lehet majd közlekedni Budapesten.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szénási Sándor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »