Megnyílt a világ első hétcsillagos szállodája - 2007.03.11
Megnyílt a világ első hétcsillagos szállodája, bár a milánói Town House Galleria besorolását még vizsgálja a svájci minőségellenőrző és tanúsító intézet. A luxushotel nem akármilyen szolgáltatásokkal pályázik a rekordnak számító hét csillagra: személyi sofőrrel várják vendégeiket a repülőtéren, s arról is gondoskodnak, hogy a limuzinban a látogató kedvenc muzsikája szóljon.
Emellett 24 órás komornyik-szolgálat, és zongorista is tartozik a 25 lakosztály mindegyikéhez. A fürdőszobában feszülő plazmatévé pedig szinte eltörpül a krokodil- vagy kengurubőr cipő mellett, melyet a vendég megrendelésére készíttetnek el. A fényűző luxusnak persze megkérik az árát: a legnagyobb – 1500 négyzetméteres – lakosztályt egy éjszakára nagyjából egymillió forintért lehet kivenni. Mostanáig a dubaji Burj al-Arab volt a földkerekség legfényűzőbb szállodája, ám annak hétcsillagos státusáról nem állítottak ki hivatalos tanúsítványt.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szakonyi Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »