Nyugdíj? Majd később... - 2019.01.11
Hallgassa meg
Ilyen hiba nem fordulhat elő - mondja a nyugdíjbiztosító volt főigazgatója. Nem csoda, ha most megrendült az emberek bizalma az intézményben, sokan néznek nehéz hétvége elé, mert késik a nyugdíjuk.

Egy felelős vezetőnek már reggel a nyilvánosság elé kellett volna állni, és bocsánatot kellett volna kérnie a nyugdíjasoktól, ez lett volna a minimum – mondta az Országos Nyugdíbiztosítási Főigazgatóság volt főigazgatója a Megbeszéljük című műsorban. Az emberek korábban bíztak az intézményben, hiszen ilyen hiba nem fordult, nem fordulhatott elő, ez a bizalom most megrendült – tette hozzá Barát Gábor.

A törvény értelmében ma reggel, már a bankok nyitásakor a nyugdíjasok számláján kellett volna lennie a pénznek, azonban csak délután kezdték el csorgatni. Az egymillió érintett közül sokaknak várniuk kell.

Barát Gábor sem ismeri természetesen a hiba okát, az biztos, hogy a Magyar Államkincstárnál új rendszerre álltak át. Lehet szó rendszerhibáról, figyelmetlenségről, vezetői hibáról. Amennyiben igaz, amit a sajtóban olvasni lehet, hogy rossz értéknappal küldték be az utalásokat a zsíró rendszerbe, akkor az ott dolgozók egyszerűen alkalmatlanok a volt főigazgató szerint.

Barát Gábor a Megbeszéljük 2019. január 11-ei, pénteki adásában nyilatkozott, a riporter Bolgár György volt. Az interjút a poszt elején kattinthatja!

(Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Berecz Anna
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »