Betegágyra szakadt a Bajcsy-Zsilinszky kórház plafonja - 2019.01.11
Hallgassa meg
A Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője hamarosan be fog menni a Bajcsy Zsilinszky kórházba, hogy megtudja, miért szakad le a plafon az egyik vip kórteremben - erről korábban a 444.hu számolt be.
László Imre szerint ez, illetve az, hogy egészségüggyel kapcsolatban folyamatosan felmerülnek problémák azt mutatják, hogy a kormány állításával ellentétben az állam nem költ eleget az egészségügyi rendszerre.Sajtóhírek szerint csak a szerencsén múlt, hogy nem egy betegre szakadt rá a plafon a budapesti Bajcsy-Zsilinszky kórházban. Az esetről egy szemtanú számolt be, aki a barátját látogatta meg a kórház egyik fizetős kórtermében. Arra lettek figyelmesek, hogy csöpög a víz a plafonból, majd amikor elhagyták a helyiséget, a plafon egy darabja leszakadt. Pont arra a betegágyra, ahol korábban a műtétre váró férfi feküdt.
A kórház azt közölte, hogy jégdugó alakult ki az ereszcsatornában, a három éve felújított tető pedig nem bírta el a súlyát.


(444.hu/atv.hu/Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Neuman Gábor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »