Sermer Ádám kikéri Tarlós István tanácsadói szerződéseit
Tarlós István és a Főpolgármesteri Hivatal összes tanácsadói szerződését kikéri Sermer Ádám, hogy kiderüljön: pontosan kik, miben, hogyan és mennyiért adnak tanácsokat a fideszes városvezetésnek.
Sermer Ádám többek között arra keresi a választ, hogy a tanácsadóknak milyen felelősségük van abban, hogy a fővárosban kritikán aluli az egészségügy ellátás minősége, a kormánypárt megszállta a budapesti oktatást és kulturális életet, elüldözték a régió legmagasabban jegyezett egyetemét és bedőlt az elektronikus jegyrendszer is. Az elmúlt években Tarlós István és hivatala egyszerre több mint 30 tanácsadót foglalkoztatott, és többüknek az egymillió forintot is meghaladta a havi fizetése. A sok tanácsadó ellenére Tarlós joggal pályázhatna a minden idők leggyengébb főpolgármesterének járó címre, hiszen képtelen volt az Orbán-kormánnyal szemben megvédeni a budapesti polgárok érdekeit. Tarlós Orbán Viktor helytartójaként asszisztál a stadionépítésekhez és a kormány várba költözéséhez, miközben a budapesti szolgáltatások minősége egyre gyatrább. Sermer Ádám tudni akarja, hogy minek költ a főpolgármester százmilliókat évente tanácsokra, ha utána ilyen gyenge teljesítményre futja csak.(Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Pálinkás Szűts Róbert
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »