Az MTVA székháza előtt tüntetnek a kormánypropaganda ellen - 2018.12.09
Több százan mentek el az MTVA székház elé szerevezett tüntetésre ma, amelyet a kormánypropaganda miatt szerveztek . A helyszínt nagyjából 60 rendőr biztosítja. Szabad médiát, demokráciát követelnek az emberek, de felhangzott a "szabadegyetem" is. A demonstráción többek beszédet mondott dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki a tüntetést is szervezte.
A tüntetés apropója, hogy "a "közszolgálati" televízió egyetlen hírben sem számolt be arról, hogy sok már több mint 270 ezer aláírást gyűjtöttek az Európai Ügyészségért. Ez egy példa a hírek elhallgatására, a néphülyítő kormánypropaganda bűnös kiszolgálására-mondja Hadházy Ákos. Közölte, tiltakozni kell a velejéig korrupt rendszer legfőbb támasza ellen, ha esik, ha fúj.

A tüntetésen Nagy Navarro Balázs,újságíró, aki korábban a köztévében dolgozott beszédében azt mondta, ma nem megyünk haza, aztán majd meglátjuk, hogy hazamegyünk-e holnap vagy holnapután. Nagy Navarro szerint kitartóan kell a kormány ellen fellépni, mert ez a rendszer csak a kitartástól fél. Mindenkit arra biztatott, hogy ne a Messiást várják, az embereknek szerinte maguknak kell lépniük, ha változást akarnak. Elmondta azt is, hogy hiteles alternatívát kell teremteni, amely majd leválthatja a jelenlegi kormányt. Nagy Navarro Balázs nemzetstratégiainak nyilvánította a demonstrációt.

A beszédek elhangzása után petíciót akartak átadni a tévé székházban, de Nagy Navarro Balázst nem engedték be az épületbe, ellenben Hadházy Ákos bemehetett.(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bódy Gergő
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »