Ismét meghalt egy beteg a Honvédkórházban, mert nem volt megfelelő szakorvos - 2018.12.06
Meghalt egy beteg, mert orvos és megfelelő műszerek hiányában nem tudták időben ellátni – derült ki Kunetz Zsombor közösségi oldalán nyilvánosságra hozott levélből, amelyet az elhunyt nő lánya írt. A szakértő véleménye szerint az érszűkület miatti bélelhalás, amelyben az említett hölgy elhunyt, amúgy is nehezen diagnosztizálható és a legjobb körülmények között is nehezen gyógyítható betegség, de hozzátette, hogy a szervezetlenség is közrejátszhatott a tragédiában.
Múlt hétvégén, az ájulás szélén, folyamatos görcsökkel, 200-as vérnyomással vitte be a lánya az édesanyját a Honvédkórház sürgősségijére.
Ott közölték velük, hogy a régi MÁV kórházi telephelyük az ügyeletes, menjenek oda. Ott azonban már egy ideje nincs radiológus, képi diagnosztika, ultrahang, ezért két óra folyosón fekvés után visszavitték a nőt a Honvédkórház Róbert Károly körúti telephelyére. Ott még egy órát vártak a vizsgálat eredményére, majd azzal visszaszállították a Podmaniczky utcába. Ott már kiderült, hogy mi a probléma, és megműtötték, azonban már késő volt. 

„Ha időben szakszerűen ellátják, a vizsgálatok az állapot súlyosságának megfelelően gyorsabban készülnek el, és előbb kerül a műtőbe (36 óra telt el az ügyelet felé kezdeményezett telefontól a műtétig, és ez egy nagyon gyors lefolyású betegség), akkor megmenthető lett volna - írta a nő lánya.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szegő János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »