Az emberek elsöprő többsége elutasítja a rabszolgatörvényt – Policy Agenda - 2018.12.06
Hallgassa meg
A Policy Agenda által készített reprezentatív kutatás szerint a munkaképes korú lakosság 83%-a elutasítja az úgynevezett rabszolgatörvényt. Mindössze 9% támogatja a fideszes Kósa Lajos és a szintén fideszes Szatmáry Kristóf javaslatát.
A Fidesz szerint a 400 órára emelkedő túlóra lehetőséget nyújt arra, hogy többet keressenek a a dolgozók. Ezzel az állítással a megkérdezettek 12%-a ért egyet. Ugyanakkor a szakszervezetek által is képviselt kijelentéssel, amely szerint „a túlóraszám növelésével nő a dolgozók kiszolgáltatottsága”, már 81%-uk ért egyet. 

 A szakszervezetek demonstrációt és félpályás útlezárásokat szerveznek, így tiltakoznak a törvény elfogadása ellen. A megkérdezettek 81%-a ebben is támogatja az érdekképviseleteket, mindössze 11% van ellene, 8% viszont nem tudott véleményt mondani a kérdésben.

Kiss Ambrus, a kutatást készítő Policy Agenda vezető elemzője a Klubrádiónak azt valószínűsítette, hogy a rabszolgatörvény elfogadása jelentősen gyengítheti a kormánypártok népszerűségét.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Fon Gabi
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »