Eloltották a tűzet a Teréz körúton, a DK irodája teljesen megsemmisült - 2018.11.17
A legfrissebb hírek szerint eloltották a főváros VI. kerületében keletkezett tüzet, a Teréz körúti négyemeletes irodaház tetőszerkezete négyszáz négyzetméteren égett ma délután - közölte a katasztrófavédelem.A helyszínen tíz tűzoltó-gépjárművel mintegy negyven fővárosi hivatásos tűzoltó dolgozott, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kilenc - köztük három emelőre szerelt - vízsugárral eloltották a lángokat.Az egységek a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint jelenleg utómunkálatokat végeznek.
A tűz abban az irodaházban ütött ki, ahol a DK országgyűlési képviselőinek irodái vannak. Rónai Sándor a DK szóvívője azt mondta a Klubrádiónak, hogy a tűz okáról és körülményeiről egyelőre nem tudnak semmit sem tud. A tűz idején egyetlen munkatársuk sem volt az irodákban, személyi sérülésről nincs tudomásuk.
Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője azt közölte, hogy senki sem sérült meg. A tűz keletkezésének okait hatósági eljárás keretében vizsgálják. A szóvivő azt is elmondta, hogy korábban az épület földszintjén, egy étterem konyhájában a szagelszívó gyulladt ki, a lángokat a tűzoltók eloltották. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a két tűzeset között van-e összefüggés.(MTI,Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Rózsa Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »