Óriási fordulat a Prisztás-gyilkosság ügyében - 2018.11.17
Perújítást rendeltek el a Prisztás-gyilkosság ügyében. A 22 évvel ezelőtt történt bűncselekmény körül még mindig sok a megválaszolatlan kérdés – derült ki az RTL Klub Fókusz című műsorából.
A gyilkosságért felbujtóként Portik Tamást, az olajmaffia egyik kulcsszereplőjét, elkövetőként H. Istvánt ítélte el a bíróság, 15-15 évet kaptak. H. ügyvédje azt mondta a csatornának: a Fővárosi Ítélőtábla most gyakorlatilag azt állapította meg, lehetséges, hogy nem ügyfele, hanem Jozef Rohác követte el a bűncselekményt. Rohác egyébként ezt el is ismerte nyáron tett vallomásában, amelyben magára vállalta Prisztás József megölését, tagadta azonban, hogy ő volna Fenyő János gyilkosa és az Aranykéz utcai robbantás elkövetője. Az ügy most visszakerül első fokra, új tárgyalások, új tanúmeghallgatások, szembesítések következnek. H. egyelőre börtönben marad.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Hajdu Zsófia
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »