Dés még soha nem csinált ilyet - 2018.11.09
Hallgassa meg
Az éjféli járat című, pár hete megjelent lemezéről beszélt a Klubrádióban Dés László. Huszonöt éve tervezte ezt az albumot, amin minden dalt ő énekel. Rendhagyó.
Újra kezdőnek, első lemezes előadónak érzi magát, ami meghatottsággal tölti el és zavarba hozza – mondta új albuma megjelenése kapcsán Dés László, aki nem csak végigzenéli a majdnem ötven percet, de az összes számot is ő énekli. Az eddig főleg zenészként, zeneszerzőként ismert előadónak ez az első ilyen lemeze.

Az éjféli járat című, október végén megjelent albumhoz a zenét most is ő hozta, a szövegeket pedig Bereményi Géza, Bródy János, Geszti Péter, Grecsó Krisztián, Nemes István, Parti Nagy Lajos és Müller Péter Sziámi írta – utóbbi rakta össze a címadó szám sorait.

Dés László szerint bár a dalok nem mondhatók kifejezetten optimistának, vagy vidámnak, mégis joggal érezheti a hallgató – ahogy azt a műsor riportere felvetette a beszélgetésben –, hogy az előadó jól van, sőt, boldog.

A zenész, énekes szerint ennek oka az lehet, hogy a huszonöt éve tervezett, és most megvalósult lemezének szerzeményeit nagy lelkesedéssel, energiával adja elő, még ha ez önmagában nem is esztétikai kategória – tette hozzá.

Az Örömzene november 6-ai, keddi adásában Dés Lászlóval Ámon Betti riporter beszélgetett. Az interjú hangfelvételét a poszt elején kattinthatja!

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Suba Krisztina
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »