Új, áthallásos dalt írt Bródy - 2018.11.08
Hallgassa meg
Először hangzott el az éterben Bródy János új dala, amit nem lesz nehéz párhuzamba állítani a magyarországi történésekkel. Lesz ez még így se, ideje észhez térnetek … Dalpremier a Klubrádióban. Protest song 2018.
Nagyon szép volt a hagyományos nagylemezek ideje, és rendkívül erős progresszivitást hozott a könnyűzenei életbe, de a dalfüzér nem az internetre optimalizált forma. A neten, a technika sajátossága, illetve a zenehallgatási szokások megváltozása miatt, a dalok már csak önállóan működnek, albumok részeként manapság csak nagyon ritkán fogyasztják a szerzeményeket – mondta Bródy János annak alkalmából, hogy ezúttal ő sem új lemezt, hanem új dalt mutatott be a közönségnek, az Akit a hazája nem szeretett címmel.

A zenész legutóbbi albuma, a Ráadás 2016-ban jött ki, de aztán már nem gondolta, hogy újabb nagylemezt kellene készítenie, „de a dalok azért születnek” – tette hozzá.

Az Akit a hazája nem szeretett című szerzeménynek a Klubrádió Basszus című műsorában november 6-án volt a rádiós premierje, egy nappal azután, hogy a dalhoz készített videó felkerült a netre.

Új alkotása kapcsán Bródy a Basszusban beszélt a slágerminőség, valamint a NER összefüggéseiről, és arról is, mit jelent az alternatív retró.

A műsor vendége volt Juhász Tamás gitáros is, a Vaklárma együttes tagja, aki még nem hagyott fel a régi formával, és egy egész albumot készített – internetre. Bródy is elmondta róla a véleményét: nagyon jó, de ...

A beszélgetés hangfelvételét a poszt elején kattinthatja! A Basszus november 6-ai, keddi adásának műsorvezetője Bencsik Gyula volt.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bíró Bori
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »