120 ezer aláírásnál jár az Európai Ügyészéghez csatlakozni akarók kezdeményezése - 2018.10.23
Mielőbbi csatlakozás az Európai Ügyészséghez, továbbá a lopás és a korrupció ellenes fellépés a fő üzenete a nagy közös ellenzéki demonstrációnak Budán, a Bem téren. Itt a szónokok számos ponton bírálták a kormány politikáját, és új irányt sürgettek az ország számára.
Eddig 120 ezer aláírást gyűjtöttek össze a remélt egymillióból az Európai Ügyészséghez való csatlakozást követelők – jelentette be Hadházy Ákos, aki arról beszélt, hogy a magyar kormányt nem az orosz tankok támogatása, hanem az uniós támogatásokból ellopott pénz tartja fenn. A politikus szerint ebből fizetik ki a zsoldoshadsereget, akik támogatják a rendszert. A lopott pénzből minden megvehető- tette hozzá a független képviselő, aki szerint a hazugságokat terjesztő sajtót is ebből finanszírozzák, de előfordul, hogy szavazatokat vásárolnak. Azt is elmondta, hogy az Európai Ügyészség jelentette megfelelő felügyelet segítségével ennek gátat lehet szabni és a kormányt támogató zsoldosok is szétszélednek majd.
3200 Hódmezővásárhelyre van szükség a pártállammal szemben a jövő évi önkormányzati választásokon- hangoztatta a város független polgármestere, aki szerint majdnem egyedül nagyon nehéz küzdeniük. Márky Zay Péter szerint a hatalom csak az erőből ért, és jöhet még forradalom is. (Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kovács Gabriella Anna
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »