MSZP: az egészségügy rendbetételéhez hiteles vezetőre és programra lenne szükség - 2018.10.20
Romániában háromszor, négyszer többet keresnek az egészségügyi dolgozók magyar társaiknál - közölte Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján.
Van egy bizonyos anyag, amelyből nem lehet várat építeni" - fogalmazott az ellenzéki politikus, aki szerint a „propagandagépezet" a napokban azt a szöveget adta a fideszes politikusok szájába, hogy Magyarországon európai színvonalú egészségügy van.Hozzátette: ennek ellentmond, hogy két év alatt már negyven magyar orvos vállalt munkát Romániában, továbbá az egészségügyben tömegesek felmondások és szinte minden héten bezár egy sürgősségi osztály. Kifejtette, egy bokaprotézisre hat évet, egy térdprotézisre négy évet, egy szívműtétre pedig két évet kell várni. Korózs Lajos kiemelte, az egészségügy rendbetételéhez hiteles vezetőre és programra lenne szükség, továbbá egy olyan apparátusra, amely - a tervezett elbocsátások után - végre is tudja hajtani a helyes elképzeléseket.(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bálint Judit
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »