DK: vizsgáltassa ki Tarlós István, hogy miért csúszik a 3-as metró átadása - 2018.10.20
Az eredetileg decemberre tervezett átadás helyett legkorábban március környékén fejeződhet be a hármas metró felújítása. 2019 első negyedévének végén indulhat csak újra az utasforgalom az M3-as metró északi szakaszán. A metrófelújítás eleve késve kezdődött el, és mára azt is tudjuk, hogy a kivitelező cég képtelen a vállalt határidőn belül befejezni a munkát. Budapest fideszes vezetésének még egy ilyen felújítás is jócskán meghaladja a képességeit.
Bár rengeteg pénzt fizetnek a felújításért, mégsem a legrosszabb állapotban lévő, és ebből kifolyólag életveszélyes útszakaszt újítják fel, hanem az metró északi szakaszát.A DK felszólítja Tarlós Istvánt, vizsgáltassa ki, mi az oka a több hónapos csúszásnak. És felszólítja a BKV vezérigazgatóját, hogy hajtsa be a kötbért a csúszásért kivitelezőkön.Tarlós István egyébként is bajban van, a Demokratikus Koalíció feljelentésére ugyanis nemrégiben nyomozás indult. Két éve még elutasította a Főügyészség a feljelentésemet, most viszont az ORFK utasította a BRFK-t a nyomozásra. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya arról tájékoztatott minket, hogy a Budapesti Rendőrkapitányságot jelölte ki a nyomozásra, méghozzá különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó gazdasági csalás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt.(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kovács Gabriella Anna
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »