Új, zöld polgárság - 2018.10.16
Hallgassa meg
Bajorországban a jobb- és baloldali szavazók számára is egyre inkább alternatívaként jelennek meg a Zöldek a pártpalettán – bio és bajor. Többek közt erről is szó volt a Konkrétban, ahol újságíró, egyetemi tanár és filozófus elemezte az egyik leggazdagabb és legnépesebb német tartomány politikai változásait.
Vasárnap Bajorország választott, mozgásba lendült a helyi politika. A mozgás irányáról, a változások tartalmáról, a zöld új polgárság erejéről és a német konzervatívok vitáiról Techet Péter, Münchenben tartózkodó újságíróval beszélgetett telefonon a Konkrét október 15-ei adásának műsorvezetője, Böcskei Balázs.

A Konkrétban megszólalt Kiss J. László, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára is, akik a Merkel-korszak jövőjéről, az Aufstehen-mozgalomról és Kelet-Németország pártrendszeréről beszélt.

Tillmann A. József filozófus pedig azt elemezte, mennyire könnyű ma németnek lenni, és hogyan fél egy ország saját múltja árnyékától.

A Konkrét október 15-ei, hétfői adásának hangfelvételét a poszt elején kattinthatja.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kálmán László - Nádasdy Ádám
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »