Babakakitól az atombombáig - 2018.09.19
Hallgassa meg
A bőség egykori kelet-európai szimbólumairól, a KGST-piacokról emlékezett meg az Anno Budapest legutóbbi adása, különös figyelemmel a néhai Baross téri alternatív börzére.
Nem hiába vágyott tésztanyújtó gépek, búvárszivattyúk és forradalmi tangabugyik világába kalauzolt az Anno Budapest a KGST-piacokkal foglalkozó szeptember 18-ai, keddi részében a betelefonáló hallgatók közreműködésével.

Az adás főleg a volt Baross téri KGST-piac egykori mindennapjaira ás árufelhozatalára fókuszált, de ennél sokkal több téma, helyszín és élmény jött elő a műsorban az egykori káeurópai vásárterekről, ahol a babakakitól az atombombáig minden kapható volt – fogalmazott a műsorban az egyik hozzászóló szemtanú.

Miért vitték a magyarok a szovjet búvárszivattyút, mint a cukrot, és mit ettek a lengyelek a foszforeszkáló magyar száraztésztán? Hová lehetett jó pénzért batyuban exportálni a villanykörtét és az óvszert, vagy érdemes-e Dusanbéból gránátalmát hozni szatyorban – anno Budapestre?

Hallgassa meg a válaszokat! A műsor felvételét a cikk elején kattinthatja. Az Ano Budapest szeptember 18-ai, keddi adásának műsorvezetője Pálinkás Szűcs Róbert volt.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Rózsahegyi Gábor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »