MSZP: Nincs szükség közös ellenzéki indulásra 2019-ben - 2018.09.17
Hallgassa meg
Az együttműködésre képes ellenzék közös feladata, hogy az EP-választáson való részvételért kampányoljon, de a pártoknak nem kell együtt indulniuk a jövőre esedékes voksoláson – mondta a Klubrádiónak Tóth Bertalan, az MSZP elnöke.
A legfontosabb ellenzéki feladat a 2019-es európai parlamenti választásokra való felkészülés, hiszen Orbán Viktor miniszterelnök és más populista vezetők is megfogalmazták, hogy hatalomátvételre készülnek – mondta Tóth Bertalan, a vasárnapi ellenzéki tüntetés egyik szervező pártja, az MSZP elnöke.

Az ellenzéki politikus szerint az Európai Unión sokat kell javítani, de meg kell védeni az évtizedes békét megalapozó közös értékeket. A pártelnök úgy véli, hogy az együttműködésre képes ellenzék közös feladata, hogy az EP-választáson való részvételért kampányoljon, közös indulásra viszont szerinte nincs szükség.

Tóth Bertalan hozzátette, hogy a migráció kérdését nem kerülheti meg az ellenzék, egyértelműen véleményt kell megfogalmazni, szerinte Orbán Viktor ebben az ügyben szembe megy az ország érdekével akkor, amikor elutasítja a közös, európai megoldásokat.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Borgula András
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »