Az a hazaárulás, hogy Orbán Viktor az elmúlt 8 évben ide juttatta Magyarországot – Molnár Csaba - 2018.09.14
Hallgassa meg
A Demokratikus Koalíció szerint azok a hazafiak, akik megszavazták a Sargentini-jelentést, és az a hazaárulás, hogy Orbán Viktor az elmúlt nyolc évben ide juttatta Magyarországot - mondta Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke, európai parlamenti képviselő.
Molnár Csaba hangsúlyozta, hogy a DK büszke arra, hogy az Európai Parlamentben azok közé tartozott, akik kimondták az Orbán-rendszerről az igazságot.   

A miniszterelnök reggeli rádióinterjújában elhangzottakra úgy reagált, hogy régen hallották Orbán Viktort, ilyen "megvertnek", "szétesettnek" és "gyengének", a kormányfő ugyanis elszokott attól, hogy egy eredményt vagy szavazást nem tud megváltoztatni és utólag manipulálni.

Arra a kérdésre, hogy a Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter álláspontja szerint a lisszaboni szerződés kimondja, a tartózkodást is szavazatként kell számolni, ezért valójában nem fogadta el a jelentést az Európai Parlament, Molnár Csaba úgy válaszolt: Gulyás Gergely "hazudik", mert 1979 óta, amióta szavazások vannak az Európai Parlamentben, a rendszer változatlan, soha nem számolták be az eredménybe a tartózkodó szavazatokat.
(MTI, Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Báder Tamás
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »