Orbán Viktor 2015-ben volt hazaáruló vagy most? - ezt kérdezik a szocialisták a fideszesektől - 2018.09.14
Hallgassa meg
Az MSZP szerint az európai parlamenti képviselők kétharmados igen szavazata, amivel rábólintottak a Sargentini-jelentésre, nemcsak a Fidesz helyzetét, de még Orbán Viktor emlékezetét is megrengette.
Tóth Bertalan, az MSZP elnök-frakcióvezetője azt mondta, hogy Orbán Viktor még 2015-ben közös határvédelmet, és közös európai haderőt követelt, amikor pedig az unió ezt javasolja, akkor már brüsszeli támadásról beszél. A szocialisták közleményükben emlékeztetnek arra, hogy három évvel ezelőtt pontosan így fogalmazott Orbán Viktor: „Meg kell nyerni Görögországot, hogy engedje át határvédelmét az Európai Unió közös rendészeti erejének, azoknak a tagországoknak, amelyek készek ebben részt venni.” Ezt is mondta még 2015-ben: „Magyarország addig védi az EU külső határait, amíg ettől a feladattól az EU nem menti fel az országot.”

A magyar kormányfő mai rádióinterjújában viszont már így fogalmazott: „A magyar határőrök és katonák helyett, akik esküt tettek, és akiknek fontos a hazájuk, zsoldosokat akarnak ideküldeni Brüsszelből, akik be fogják engedni a migránsokat.”

Az MSZP ezek után azt kérdezi, hogy vajon mit gondolnak a fideszesek, Orbán Viktor 2015-ben volt hazaáruló vagy most? Tóth Bertalan frakcióvezető szerint csak közös európai fellépéssel lehet a migrációt és a bevándorlást kezelni.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Rózsa Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »