Vidékről rendelik fel a mentődolgozókat Budapestre - 2018.09.14
Hallgassa meg
Rendkívüli munkavégzés keretében már augusztus óta küldenek mentődolgozókat vidékről Budapestre, így próbálják kezelni a fővárosban egyre nagyobb problémát jelentő munkaerőhiányt - erről a Magyarországi Mentődolgozók Országos Szövetségének elnöke, Kusper Zsolt beszélt a Klubrádiónak.
Korábban a Magyar Narancs egy Békés megyei mentőállomásról kiszivárgott levél kapcsán írt erről, de Kusper Zsolt szerint több megyéből is jönnek mentősök Budapestre. 
Az érdekképviselet vezetője azt hangsúlyozta, hogy a fővárosban van a legtöbb munka. A túlterheltség és az alacsony bérek miatt sokan hagyják ott az állásukat, ezért van szükség a vidéki mentődolgozók segítségére. Az Országos Mentőszolgálat a Magyar Narancs kérdésére azt írta, hogy nincs ilyen intézkedés, de Kusper Zsolt szerint ez nem igaz, a kötelező túlórát elrendelték.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Eisen-Kiss Erika
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »