Megy a VOSZ főtitkára - 2018.08.07
Távozik posztjáról Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára. A munkaadói szervezet tisztségviselője a Klubrádiónak azt mondta, közös megegyezéssel válik meg mostani feladatától. Korábban hosszú interjút adott a Szolidaritás című műsornak, akkor többek közt arról beszélt, ahol a politika elkezdődik, a becsület véget ér, a szövetség pedig nem lesz a politika játékszere.

Heteken belül távozik posztjáról a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára, Dávid Ferenc. A Független hírügynökség azt írta, hogy a szövetség új vezetősége által teremtett helyzet kényszerítette távozásra Dávid Ferencet.

A VOSZ főtitkára azonban a Klubrádiónak azt mondta, saját kezdeményezésére, és közös megegyezéssel távozik posztjáról. A tisztségét szeptember 30-ig látja el.

Dávid Ferenc legutóbb májusban nyilatkozott a Klubrádiónak, akkor többek közt arról beszélt, nem ismételhető meg az elmúlt két év, amely a vállalkozói terhek növekedését hozta, és erre az ősszel esedékes minimálbér-tárgyalásokon is figyelemmel kell lenni.

A vállalkozói érdekképviselet munkatársa arról is beszélt, Magyarország soha nem lesz versenyképes, ha nem vágják vissza a versenyszférát bénító, egyre duzzadó állami bürokráciát, és nem vesz új irányt a rossz felé vitt szakképzés. A VOSZ nem lesz a politika játékszere, nem marad néma ezekben a kérdésekben – hangsúlyozta Dávid Ferenc, aki májusi interjújában azt is megjegyezte, ahol a politika elkezdődik, a becsület véget ér.

(Klubrádió, fuhu.hu)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Pályi Márk
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »