A fideszes jelölt névrokonát indítja a Kutyapárt Felcsúton - 2018.07.10
Hallgassa meg
A felcsúti polgármesteri posztjáról lemondott Mészáros Lőrinc jelöltjével, Mészáros Lászlóval szemben a Magyar Kétfarkú Kutyapárt egy másik Mészáros Lászlót indít a község időközi polgármester-választásán. Mint utóbbi a Klubrádiónak mondta, egyáltalán nem tévesztette meg a választókat.
Amikor látta, hogy nincs kihívója a Fidesz jelöltjének, úgy érezte, hogy muszáj elindulnia a felcsúti polgármester-választáson – erről a Magyar Kétfarkú Kutyapárt jelöltje, Mészáros László János beszélt a Reggeli Gyorsban.

Mészáros László János a hasonló nevű jelenlegi alpolgármester, a kormánypárti Mészáros László István kihívója lesz az augusztus 12-ei időközi választáson. A kormányközeli Echo TV egyik riportjában azzal vádolták a kutyapárt jelöltjét, hogy aktivistái úgy gyűjtenek aláírásokat, hogy elhallgatják, támogatottjuk nem azonos a faluban mindenki által ismert fideszes polgármesterjelölttel.

Mészáros László János a Klubrádió műsorában ezzel szemben azt mondta, hogy kutyapártos pólóban gyűjtötte az aláírásokat, azaz nem tévesztett meg senkit. A szükséges aláírásokat három délután összeszedték, és felcsúti lakosokkal beszélgetve több olyan problémáról is hallott, amit a Magyar Kétfarkú Kutyapárt szerinte meg tud majd oldani. A helyiek, akik beszélgetés közben kerülték a köztéri kamerák figyelmét, például az orvosi rendelési idő rövidségére panaszkodtak, kevésnek találták a heti két délelőttöt, és szóvá tették azt is, hogy a buszmegállónak nincs teteje.

A viccpárt jelöltje azt is mondta, amikor április végén a Mészáros Lőrinc bejelentette, hogy lemond Felcsút polgármesteri posztjáról, és Mészáros László Istvánt szeretné utódjának, azonnal gratulációk tömkelegét kapta – ő Mészáros László János. Az elismerő szavak annak szóltak, hogy várhatóan átveheti a község vezetését, az optimizmus pedig azért is érthető, utalt rá, mert Mészáros Lőrinc az ország egyik leggazdagabb embere, tehát van súlya a szavainak.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kovács Gabriella Anna
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »