Megkezdődött az MSZP kongresszusa - 2018.06.17
Megkezdődött az MSZP kongresszusa, ahol új elnököt választ a párt. Tóth Bertalan cselekvőképes, a baloldali értékeket hitelesen képviselő néppártot, míg az újrázásra készülő Mesterházy Attila innovatív politikai tartalmat és szimbolikus politizálást ígért.

A mai napon az elnökség tagjain kívül megválasztják az MSZP választmányának elnökét, amelynek egyetlen jelöltje Kunhalmi Ágnes, továbbá az országos etikai és egyeztető bizottság elnökét, a központi pénzügyi ellenőrző bizottság elnökét és tagjait, valamint az etikai és fegyelmi ügyek tanácsa elnökét és tagjait.
Valamivel 10 óra után Molnár Zsolt az ügyrendi bizottság nevében megnyitotta a kongresszust, és megállapították, hogy a 80 százalék fölötti küldötti jelenléttel a kongresszus határozatképes. Majd ezt követően az ügyrendi bizottság elnöke javaslatot tett a kongresszus napirendjére és ügyrendjére, amelyet elfogadtak.

(atv.hu)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Pikó András
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »