Akár milliárdos kárt is okozhatott az angyalföldi raktártűz - 2018.06.13
Rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a rendőrség a szerdán a XIII. kerületi Frangepán utcában kigyulladt raktártűz ügyében - írta a police.hu. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerint az oltási munkálatok még tartanak, de a lánggal égést már sikerült megszüntetni, a tűzben nem sérült meg senki. Közben az Index azt írja, az elektronikai cikkeket tároló, háromezer négyzetméteres raktárt tulajdonló Ramiris cégcsoportban érdekeltsége van Seszták Miklós korábbi fejlesztési miniszternek is. A portál szerint a tűz okozta kár akár milliárdos nagyságrendű is lehet.
Kisdi Máté a Klubrádiónak elmondta, az oltás során a katasztrófavédelem mobil laborja méréseket végzett, de nem mértek a lakosságra veszélyes koncentrációt semmilyen anyagból.

A tűzben érintett raktárépület a Ramiris Europe Kft. tulajdonában van, amely elektronikai nagykereskedelemmel foglalkozik és itthon az egyik legnagyobb beszállítónak számít, fontos állami megrendelései is voltak már, például a vizes világbajnokságnak voltak a hardverbeszállítói - írja az Index, amely szerint a keletkező kár akár milliárdos is lehet.

A portál szerint a Ramiris cégcsoportban érdekeltsége van Seszták Miklós korábbi fejlesztési miniszternek is, aki egy céghálón keresztül kapcsolódik a vállalkozáshoz. 

A Ramiris jelenleg egy ciprusi cég és Fabó György tulajdona, de a cégalapításkor jelen volt egy Sándor Kornél nevű férfi is, aki a fideszes politikus osztálytársa volt a 80-as években Kisvárdán. 

(MTI/Klubrádió/Index)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Ámon Betti
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »