„Plakátolt” az Amnesty irodájánál a kdnp-s Hollik István - 2018.06.12
Hallgassa meg
Papírlapokat ragasztott az Amnesty International Magyarország irodájának ajtajára Hollik István kdnp-s exképviselő, aki feltehetően arra akarta emlékeztetni a szervezetet, hogy a Stop Soros rájuk is vonatkozni fog – írja a 24.hu. A portál a civil szervezet Facebook oldalán szúrta ki a képet, amelyen az látszik, hogy ajtajukon egy „Amnesty International – Bevándorlást támogató szervezet” feliratú papírlap díszeleg, mellette egy másik papíron pedig egy idézet az Amnestytől arról, hogy nem szabad összekapcsolni a migráció és a terrorizmus kérdését.
Az Amnesty International Magyarország ezt írta a kép alá: „Hollik István ex-kdnps képviselő ma meglátogatta az irodánk bejáratát. Ha felcsönget, kávét is kap”. A jelenleg a Fidesz-KDNP szóvivőjeként tevékenykedő politikus sajtótájékoztatót is tartott a civil szervezet irodája előtt. 

Az Amnesty szóvivője szerint öt percnyi médiafigyelemért akciózott a kormánypárti politikus. Demeter Áron a Klubrádiónak azt mondta, sem ők sem más civil szervezetek nem támogatják a bevándorlást, hanem különböző eszközökkel segítséget nyújtanak bajba jutott embereknek.

(24.hu/Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Váradi Júlia
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »