Nem lesz átcsoportosítás a kormányzati és az önkormányzati hatáskörök között - 2018.05.23
Senki, semmilyen jogot és hatáskört nem von el a fővárosi, vagy a kerületi önkormányzatoktól, Budapest jövőjére vonatkozóan pedig egy tízéves stratégiai tervet készítenek, amit a civil szféra bevonásával, közösségi tervezés keretében hoznak létre – erre tett ígéretet Fürjes Balázs a 168 Óra „Budapest, az élhető város” című konferenciáján.
A Miniszterelnökség Budapestért és az agglomerációért felelős államtitkára szerint a főváros fejlesztése pártokon és táborokon felül álló kérdés, ami nem lehet a városvezetés és a kormány belügye. Épp ezért még nyáron megkeresik azokat a közösségeket, amelyek készek partnerek lenni és a kormánnyal együtt megszervezni a folyamatot. Ezután ősszel indul a párbeszéd, annak érdekében, hogy együtt találják ki Budapestet, majd a főváros és a kormány is elfogadhatja az erről szóló, és számon kérhető tervet - tette hozzá. Fürjes Balázs.

(168 Óra)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Arató András
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »