Normális, ha a hírszerzés magyar cégeket segít - 2018.05.15
Hallgassa meg
Nincs újdonság abban, hogy egy titkosszolgálat támogatja országa vállalkozásainak külföldi terjeszkedését, ez a magyar hírszerzés esetében is üdvözlendő – erről beszélt a Klubrádióban Szilvásy György volt titkosszolgálati miniszter.

Tipikus, hogy egy kormány bizonyos cégek érdekében titkosszolgálati eszközöket is bevet, ezt minden ország csinálja – mondta a polgári titkosszolgálatokat felügyelő volt tárca nélküli miniszter, Szilvásy György a Zoom.hu információival kapcsolatban. A portál szerint a magyar hírszerzésnek a jövőben konkrét vállalati érdekeket is ki kell szolgálnia, magyar cégek piacra jutását, piaci pozícióinak megőrzését is támogatnia kell.

A Zoom.hu kormány közeli forrásokra hivatkozva azt írta, hogy Orbán Viktor paradigmaváltásra készül a titkosszolgálatoknál, így az Információs Hivatal kiemelt feladata lesz a fontos iparágak és a magyar gazdaság meghatározó vállalatinak érdekvédelme.

Szilvásy György szerint a kiszivárgott információkban nincs újdonság, mindig is volt olyan törekvés, hogy a szolgálatok eljárjanak az ország gazdasági érdekében, ez egyébként üdvözlendő. A volt titokminiszter azonban hozzátette, minden rendszerrel, így a titkosszolgálatokkal is vissza lehet élni.

(Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kelen Károly - Rab László
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »