Nincs mérgezett tej a polcokon - 2018.05.14
Hallgassa meg
Fenyegetőzés volt, de más nem, senki nem mérgezett meg magyar boltokban kapható tejeket – tudta meg a Klubrádió a Nébihtől.

A vizsgálatok alapján biztosak lehetünk benne, hogy nincs mérgezett tej az áruházláncok polcain – mondta el Helik Ferenc, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kiemelt ügyek igazgatóságának vezetője a Klubrádiónak.

A felügyeleti szerv korábban közleményt adott ki, hogy egyes üzletláncok bizonyos UHT termékeit szándékosan szennyezhette valaki. A Blikk mai információi szerint egy ismeretlen zsaroló levelet írt az Auchannak, hogy ha nem fizetnek neki, dobozos tejeket fog megmérgezni, a lap szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda külön nyomozócsoportot hozott létre a zsarolás miatt.

Helik Ferenc azt mondta, több élelmiszerbolt-hálózat is kapott ilyen levelet, de valós szennyezésre nem találtak utalást. Hozzátette, Magyarországon egyelőre ritkán fordul elő, de az Európai Unióban egyre gyakoribb, hogy valaki élelmiszerek megmérgezésével fenyegetőzik, a hatóságoknak minden ilyen bejelentést komolyan kell venniük.

(Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Neuman Gábor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »