Berlinből is tudják támogatni a magyarországi civileket - Nyílt Társadalom alapítvány - 2018.04.20
Hallgassa meg
Hallgassa meg
A Helsinki Bizottság jogásza szerint a hamarosan a parlament elé kerülő Stop Soros törvény jelentette veszély miatt hagyja el az országot a Nyílt Társadalom alapítvány.
Tóth Balázs elmondta, ő is a sajtóból értesült az alapítvány távozásáról és nincs információja a jövőbeli terveikről, de szerinte Berlinből ugyan úgy tudják majd támogatni a magyarországi civileket, mint Budapestről.


Közben a TASZ és a Helsinki bizottság ingyenes jogsegélyt ajánlott a Figyelő listáján szereplőknek, közleményükben azt írják, a listán szereplők egyéni körülményei alapján eltérő lehet a per sikere, mert nem mindegy, hogy valaki közszereplőként vagy egy iroda alkalmazottjaként került fel a listára, esetleg úgy szerepel rajta, hogy már elhunyt.

A két civil szervezet szerint a Figyelő megsértette a megnevezettek jó hírnevét azzal, hogy Soros György nem szabad akaratból cselekvő zsoldosaiként állította be őket. Tóth Balázs, a Helsinki Bizottság jogásza a Reggeli Gyorsban azt mondta, még várják azok jelentkezését, akik perelni szeretnének.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kálmán László - Nádasdy Ádám
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »