Orbán további listázásra bíztatja a sajtót - 2018.04.20
Orbán Viktor azt mondta, nem hullat krokodilkönnyeket Soros György alapítványának budapesti irodájának távozása miatt. A miniszterelnök szavai szerint a pénzügyi spekuláns körei bukóban vannak, mert rossz lóra tettek a választások előtt, és nem akarják elfogadni az eredményt.
 A Figyelő által közölt úgynevezett Soros lista kapcsán a kormányfő arra bíztatta a sajtót, hogy fedjen föl minél több hálózatot.  Orbán Viktor szerint a szólásszabadság mindenkit megillet és lehet tüntetni is, de azt kéri, hogy ez maradjon békés mederben. Az új választásról szóló követelés kapcsán azt mondta, ez olyan, mintha egy négy- nullás győzelem után a vesztes követelné a gólok újraszámolását. A kormányalakításról a miniszterelnök közölte, hogy a Miniszterelnökség átalakítására készül. A nevekről annyit elárult, hogy Varga Mihály marad a költségvetés felelőse. Orbán Viktor a beígért demográfiai kormányzás kapcsán az állami rádióban  kitért arra, hogy nagyjából 20 évre szóló megállapodást szeretne kötni  a magyar nőkkel. (Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Rózsahegyi Gábor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »