Teljes tisztújítás jöhet az LMP-ben - 2018.04.17
Hallgassa meg
Az ellenzéki párt teljes elnökségét újraválasztják, miután Schmuck Erzsébet, Ungár Péter, Ferenczi István és Ábrahám Júlia is lemondott elnökségi tagságáról. A párt tisztújító kongresszusa a nyár közepén lett volna esedékes, így viszont május végén megtarthatják. A szóvivő azt mondja, nincs szó pártszakadásról, és a párton belüli konfliktusok nem érintenek sok embert.
Hadházy Ákos korábbi társelnök a választás éjszakáján mondott le vezetői posztjáról, míg Szoboszlay György Csabát a múlt év végén, Jancsó Andrea lemondását követően választották elnökségi taggá. 

A következő kongresszuson struktúraváltásról nem tárgyalhatnak az alapszabály értelmében - közölte Schmuck Erzsébet, szerinte ugyanakkor lehetőség nyílik a nyár folyamán az új elnökség számára, hogy egy átfogó alapszabály-módosítást előkészítsen.

Szó sincs pártszakadásról, a párton belüli konfliktusok legfeljebb néhány embert érintenek – mondta az LMP szóvivője a Klubrádiónak. Kanász Nagy Máté közölte, a választás előtti koordináció kapcsán folynak különböző vizsgálatok, de a visszalépésekkel kapcsolatos konfliktusokat szerinte felfújja a média. Nem erősítette meg azt sem, hogy az egyéni körzetekben visszalépő jelöltekkel fizettetnék meg az elveszített kampánytámogatást. Az LMP szóvivője az elmondta, hogy még tavasszal szeretnének tisztújítást tartani.

(nepszava.hu/Klubrádió)

/fotó: 24.hu/
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szegő János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »