Kósa Lajos annyira menekült az újságírók elől, hogy az autója látta kárát - 2018.03.20
A Szabad Pécs készített felvételt arról, ahogy Kósa Lajos tárca nélküli miniszter szolgálati autója megérkezik a pécsi városháza elé, ahová viszont nem tud rendesen bekanyarodni. Közben a kapuban újságírók és az Együtt politikusa, Berkecz Balázs várja, utóbbi kérdéseket kiabál be a sötétített ablakon.
Kósa Lajos végül nem száll ki az autóból, hanem sofőrje megpróbál beparkolni a városháza udvarára, ez viszont annyira nem megy, hogy beszorulnak a kapuba, meghúzzák a kocsi oldalát, majd miután sikerül kitolatni, elhajtanak.

A 444.hu szerint egy második videóban látható, hogy több perc kanyargás után Kósa autója visszatér, és másodszorra már sikerül behajtani a városháza udvarára, ide azonban már nem követhetik őket az újságírók, akik a Szabad Pécs szerint pont azért vártak a kapu előtt a pécsi fejlesztéseket bejelentő miniszterre, mert a sajtótájékoztatóra nem hívták meg őket.

(444.hu)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Pálinkás Szűts Róbert
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »