A nemzetbiztonsági bizottságban tárgyalhatják Kósa Lajos ügyét - 2018.03.13
Hallgassa meg
A Nemzetbiztonsági bizottságnak tisztáznia kell a sajtóban megjelent, Kósa Lajos kötvényjegyzésével kapcsolatos állításokat, ezért március 20-ára ülést hívott össze a bizottság szocialista elnöke. Molnár Zsolt a Klubrádiónak azt mondta, államháztartási szempontból is kiemelkedő jelentőségű összegről van szó, ezért az alkotmányvédelmi hivatalnak is vizsgálnia kell az ügyet.
Az ellenzéki politikus szerint mindenképp a végére kell járni Kósa Lajos állítólagos megbízatásának, hiszen az állampolgároknak joguk van tudni az igazat, a hatóságoknak pedig kötelességük a bizottság tájékoztatása, ezért jövő keddre összehívja Nemzetbiztonsági bizottság ülését. 

Molnár Zsolt hozzátette, napirendre kívánja tűzni a nemrég megválasztott hódmezővásárhelyi polgármester számítógépén talált kémprogram vizsgálatát is, hogy kiderüljön, történt e visszaélés Márki Zay Péter és családjának sérelmére.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Megyeri Szabolcs
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »