Együtt: Tiltott támogatást kap a Fidesz - 2018.03.12
Hallgassa meg
Jóval a piaci ár alatt bérelhet önkormányzati irodát a Fidesz Kaposváron, ami tiltott párttámogatásnak számít, ezért az Együtt rendőrséghez fordul, és a számvevőszéket is megkeresik az üggyel – mondta Szigetvári Viktor az ellenzéki párt politikusa. Az Együtt miniszterelnök-jelöltje szerint itt az ideje, hogy az ÁSZ a Fidesszel szemben is keményen lépjen fel.
Az Együtt tiltott pártfinanszírozás gyanújával feljelentést tesz, egyúttal az Állami Számvevőszékhez (ÁSZ) is fordul – jelentette be kaposvári sajtótájékoztatóján Szigetvári Viktor, a párt miniszterelnök-jelöltje.

Az eseményen az Együtt helyi országgyűlési képviselőjelöltje, Kerepesi Tibor arról számolt be, hogy az önkormányzat egy irodát a meghirdetetthez képest negyedáron adott ki a Fidesznek. Szigetvári Viktor szerint az önkormányzat ezzel tiltott párttámogatást követ el a kormánypárt javára, mert „semmitől sem félnek”.

Az eset különösen annak fényében felháborító, hogy az elmúlt időszakban az ÁSZ több ellenzéki pártot is hazug módon gyanúba kevert ingatlanbérletet érintően. Az ÁSZ-nak most ugyanolyan keményen kell eljárnia a Fidesszel szemben, mint ahogy ezt más pártokkal szemben is megpróbálta, megalapozatlanul – mondta Szigetvári Viktor.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Lay Viktória
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »