Megvan a kormány új ellensége, ezúttal az ENSZ-nek megyünk neki - 2018.03.01
Hallgassa meg
A Soros György elleni után újabb, úgynevezett tájékoztató kampányt indít a kormány, ezúttal az ENSZ migrációs csomagjáról. A kormány a Facebook-oldalán tett közzé egy képet egy felirattal miszerint "az ENSZ azt akarja, hogy folyamatosan fogadjunk be migránsokat". Alatta az szerepel, hogy "Magyarország dönt, nem az ENSZ!".
Mint hozzáteszik, "a szervezet azt akarja, hogy bontsuk le a bevándorlás útjában álló kerítést, folyamatosan fogadjunk be migránsokat, és fizessük a migránsok letelepedését és munkavállalását". 

Mindeközben a kormány 12 pontos javaslatot nyújt be az ENSZ migrációs csomagjához, ehhez kötik, hogy Magyarország támogassa azt - közölte a külügyminiszter. A Szijjártó Péter által ismertetett pontok között szerepel, hogy a migrációhoz való jog nem tartozik az alapvető emberi jogok közé, kitérnek benne az embercsempészetre és a szuverenitás fontosságára is. Az utolsó, tizenkettedik pont szerint a migrációs csomag semmilyen jogi kötelezettséget nem róhat a tagállamokra.

Marad a Soros Györgyhöz köthető kormányzati tematika, így lényegében nem cserélődik semmi - mondja a Klubrádió szakértő-műsorvezetője, Böcskei Balázs. Az IDEA Intézet munkatársa úgy látja, az újabb kormányzati akció a Fidesz szavazótáborának egyben tartását szolgálja. 

(MTI/Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Turák Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »