Felháborító, hogy nem adtak felvilágosítást Elios-ügyben - Harangozó Tamás - 2018.02.23
Hallgassa meg
Harangozó Tamás, az MSZP országgyűlési képviselője elfogadhatatlannak nevezte, hogy a legfőbb ügyész nem tájékoztatta arról, hogy milyen nyomozati cselekmények történtek az Elios-ügyben.
Polt Péter harangozó Tamás kérdéseire azt válaszolta írásban, hogy az európai csalás elleni hivatal költségvetési csalás gyanújával javasolt eljárást a magyar Legfőbb Ügyészségnek Tiborcz István korábbi cégének korrupciógyanús közvilágítási tenderei miatt. A legfőbb ügyész annyit közölt, hogy jelenleg nyomozás folyik, de azt nem árulta el, hogy milyen jogcímen nyomoznak a közvilágítási botrány miatt. Azt viszont közölte, hogy nem tartja szükségesnek belső vizsgálat megindítását azért, mert Polt Péter szerint nincs arra utaló jel, hogy a megszüntetett nyomozás során a nyomozó hatóság vagy a nyomozást felügyelő ügyészség mulasztást követett volna el.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Gálvölgyi János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »