Az ATV, az RTL Klub és a CLASS FM vállalja a politikai reklámokat - 2018.02.17
Három kereskedelmi médiaszolgáltató jelentkezett a Nemzeti Választási Bizottságnál (NVB), hogy a ma indult választási kampányban politikai reklámot kíván közzétenni - közölte a Nemzeti Választási Iroda.
A nem közszolgálati médiaszolgáltatók nem kötelesek politikai reklámot sugározni, de vállalhatják azt. Ma 16 óráig volt lehetőségük erről bejelentést tenni. 

A televíziók közül az ATV Zrt. és az RTL Klub, rajtuk kívül pedig a Class FM rádiófrekvenciát használó Advenio Zrt. jelentette be, hogy politikai reklámokat kíván közzétenni a kampányban.

Ezek a nem közszolgálati médiaszolgáltatók egyenlő feltételek mellett tehetik közzé a jelöltet, illetve listát állító jelölőszervezetek és a független jelöltek politikai reklámjait. A politikai reklám közzétételéért a médiaszolgáltató ellenszolgáltatást nem kérhet, és nem fogadhat el.

(MTI)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Váradi Júlia
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »