Van, akihez csak annyi jut el, hogy a migránsok be fognak költözni a házainkba - L. László János - 2018.01.24
Az éjjel-nappal nyomott migránsozás és a Soros kampány által keltett félelem mélyebben hat az emberekre, mint a szükségleteik - mondta L. László János. A Nyomtass te is kezdeményezés elindítója szerint el kell juttatni a valódi híreket a kistelepülésekre is, és el kell érni, hogy az emberek beszélgessenek és kérdéseket tegyenek fel a valóságról.
Nyomtass te is!

„A kezdeményezésünk lényege, hogy egy négyoldalas, újságformátumú kiadványt nyomtatunk. A megyei lapok felvásárlása volt az utolsó lökés, ami megmutatta, hogy ennek van létjogosultsága” – magyarázta L. László János.

Az újságíró kiemelte, hogy vannak még tisztességes médiumok, ahol komoly anyagok születnek, csak ezek nem jutnak el az emberekhez, ezért vállalkoztak arra, hogy minden héten eljuttatják a kistelepüléseken élőknek a legfontosabb híreket. Sok helyen letöltik és osztogatják a kiadvány, de ez esetleges, ezért megyei csoportokat hoztak létre, akik aztán megszervezik a terjesztést.
 
„Ez egy Dávid-Góliát harc, akkor lesz hatása, ha tömegessé és rendszeressé válik, és a kistelepüléseken elkezdenek az emberek ezekről a hírekről beszélgetni”
 
- mondta L. László János, hozzátéve, hogy igyekeznek provokatív adatokat közölni, amik arra ingerelhetik az embereket, hogy megkérdezzék valamiről, tényleg igaz-e. „Tudta-e ön, hogy Soros György rengeteg pénzt adott Orbán Viktornak?” Ez jó kérdés, amin el lehet gondolkodni.” – magyarázta az újságíró.

 
Nincs információ
 
Az újságíró szerint, mivel a kistelepüléseken sok embernek nincs internet kapcsolata, akinek pedig van, az is két-három oldalt olvas rendszeresen, nem magától értetődő, hogy eljut a valódi hírekig. A Facebook is egy buborékot csinál, ahol a többség a saját közegén belül tájékozódik.
 
 „Őcsény jó példa, hiába van elvileg lehetőség arra, hogy hírekhez jusson az ember, hozzájuk is csak annyi jutott el, hogy félni kell, mert a jönnek a migránsok és beköltöznek a házaidba”

- érvelt L. László János. Mint mondta, vannak azért jó példák. Akad olyan település, ahol a helyi csapatuk lelkesedése miatt az emberek feléhez eljutnak a híreik, és egyre több támogatójuk is van, sőt a Nyomtass Te is kezdeményezéstől független is vannak magánszemélyek, akik terjesztik a kiadványokat.

 
 Miért őrzi hatalmát a Fidesz?
 
„Ha mindenhonnan a sikerpropaganda árad, az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy csak nekik nem megy jól, de sokaknak igen. De ha látják is a valódi problémákat, az éjjel-nappal nyomott migráns- és Soros kampány által keltett félelem mélyebben hat az emberekre, mint a szükségleteik” – fogalmazott L. László János.

„A kistelepüléseken élőknek a kevés tüzelő és a drága gyógyszer jelenti a problémát, ezért azt mondogatják nekik éjjel-nappal, hogy valami félelmetes közeledik.”
 
Az újságíró szerint az ember létét veszélyeztető félelem erősebbnek bizonyult, mint a hétköznapi problémák. Fontos szempont még a kormánymédia túlsúlya, sokan pedig nagyon el vannak szigetelve, van, ahol újságot sem lehet kapni.
 
„Pár éve beszéltem egy olyan emberrel, aki nem hallott arról, hogy Orbán Viktor Felcsúton a háza mellé építtetett egy stadiont” - fogalmazott L. László János.

(Klubrádió, Selmeci János)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Turák Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »