Felháborító, hogy az ügyészség nem hajlandó vizsgálatot indítani - Szigetvári - 2018.01.23
Hallgassa meg
Felháborítónak tartja az Együtt miniszterelnök-jelöltje, hogy az ügyészség nem hajlandó vizsgálatot indítani a Fidesz 2014-es plakátvásárlásai ügyében.
Felháborítónak tartja az Együtt miniszterelnök-jelöltje, hogy az ügyészség nem hajlandó vizsgálatot indítani a Fidesz 2014-es plakátvásárlásai ügyében. Szigetvári Viktor feljelentésének elutasításáról szóló levelükben ezt olyan érvekkel indokolták, miszerint nincs tényadat arra hogy a Fidesz-KDNP koalíció az Állami Számvevőszéket hamis adatok szolgáltatásával megtévesztette volna.

Az ellenzéki párt előzőleg a bevett piaci ár alatti kedvezményekkel való plakáthasználat gyanúja miatt fordult Domokos Lászlóhoz, az ÁSZ elnökéhez, valamint feljelentést tett az ügyészségen csalás alapos gyanújával. Szigetvári Viktor elfogadhatatlannak tartja, hogy a Polt Péter irányításával működő főügyészség nem hajlandó vizsgálatot indítani a Fidesz kétes ügyeiben.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Rózsahegyi Gábor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »