Már az ügyészség is vizsgálja Tiborcz István korábbi cégét - 2018.01.22
Hallgassa meg
Hallgassa meg
Nyomozást rendelt el az ügyészség a miniszterelnök vejének volt cégét érintő Elios Innovatív Zrt. ügyben. Az Unió Csalás Elleni Hivatalának ajánlása esetén követett protokollnak megfelelően, a Pest Megyei Főügyészség nyomozást rendelt el, amelynek teljesítésével a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodát bízta meg.
Nemrég derült ki, hogy Tiborcz István egyik volt cégéhez köthető uniós pénzekből zajló közvilágítási fejlesztéseknél talált számos problémát az OLAF.

Az MSZP-nek kétségei vannak a nyomozással kapcsolatban, mert az összegek és a dátumok sem stimmelnek – nyilatkozta a Klubrádiónak Harangozó Tamás. A szocialista parlamenti képviselő megismételte, el akarják érni, hogy az OLAF-jelentés nyilvánosságra kerüljön. Így kiderülne, hogy az ügyészségi vizsgálat szinkronban van-e azzal, amit az uniós hivatal megállapított, vagy valamiféle mazsolázásnak vagyunk a szemtanúi – fogalmazott Harangozó Tamás.

Ne csak mímeljék az nyomozást Elios ügyben – erre szólítja fel az Együtt Polt Pétert. Juhász Péter pártelnök a Klubrádiónak arról beszélt, hogy üdvözlik a vizsgálat elindítását, ugyanakkor azt várják az ügyészségtől, hogy hathatós nyomozati munkát végezzenek, a nyilvánosságot pedig folyamatosan tájékoztassák.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Hajdu Zsófia
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »